Sivut

torstai 26. heinäkuuta 2012

4# leiriohjaajat ja hypppyjä

anteeeks tän päivittely on jääny nytte aika paljo, mut tuskin tätä nyt kovi moni lukeekaa .. mistäköhä alottaisin ! joskus viime viikolla sitte kävin uitteleen unskiaki mutta ei oo kuvia ): sitte viime perjantaina menin tunnin alinalla ja meillä oli esteitää .. Alussa jo tiesin ettei siitä tunnista tulin oikee mittää, ja  tää hevone on kauhee .. No mentii ekana sellasta yksittäistä estettä kulmassa ja sen jälkee hypättiin vähä jumppaa .. Alina liikku varsinki jumpalla tosi nihkeesti ! no sitte hypättiin jotaki linjoja ja sarjoja ja lopuksi tultiin rataa .. Radooilla sitte tuli vähä kämmäiltyä ja tipuinki kahesti, toisella kerralla vähä pahemmin ku alina astu reiden päälle D: pääsin kuitenki vielä takasi ja menin radan loppuun vaikka se sattuki .. Korkeimmillaa hypättiin sitte jotaki 90 ! No mutta luultavasti nää kuvat ja videot kertoo enemmä (:








sitten tosiaa koko tämä viikko on menny niin että oon heränny kuuelta ja lähteny tallille, nimittäin krista pyys mut ja hannat leiriohjaajiksi ja saahaan siitä pari tuntia ja ruuat .. (: noo ne leiriläiset on semmoset kolme pikkutyttöä, kaikki aika alottelijoita, yks osaa laukata jo jotenki .. Ollaa niitä taluteltu, pietty tunteja, menty tandemilla niitten takana ja oltu hurjapäitä ja laukattu, pietty niille teoriaa, käyty kepparimaastossa ja -raviskalla ja paljo muuta ! Nyt tännää ollaa yötä tallilla ja huomenna loppuu leiri ..

Eilen sain sitte ekaratsastuksen ja mentii estevalkkaan .. Mää menin dozzilla (: mentii eka puomeja ja sitte hypättiin jottain pientä .. Sitte linjoja ja lopuksi rattaa (: ilma ei oikee ollu mikkää täydelline, vettä tuli melkee kokoaja D: hypättin korkeimmillaa jotaki 105 tai 110 en tiiiä . Muute meni hyvin mutta yhelle okserille olin varma että se kieltää koska tuli huono tie, mutta hyppäski sitte, jäin jälkee ja lensin eli todelline OMA MOKA ... Takas selkää ja sen jälkee meni ylitte ja lopunki tosi hyvi (: olin toosi tyytyväine (: tässä kuviaaa






ei sitte valituksia oikeesti nuista mistää, nään omat virheeni kyllä !!! tällasta tällä kertaa (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti