Sivut

tiistai 8. tammikuuta 2013

17# ehkä minustakin tulee vielä joskus oikeasti hyvä..

täällä taas, kerranki jaksan olla aktiivinen ! mutta nyt oiski paaaljon asiaa (: perjantaina kävin duviksen itsenäisesti viimesen kerran, ku se alkaa mennee taas tunneilla, tosin kyllä alko ontumaan heti lauantaina, mutta menin sillä sitte tännään koulutunnila, eikä ollut mitään.. No mutta perjantaina menin kuitenki sillä taas koulua, mitäpä muutakaan ja meni iha hyvin. Mira oli kuvaamassa ja lopussa korjaili mun virheitä, joten tiiän vihdoin mistä kaikki johtuu! Nyt täytyy jatkaa ja yrittää parantaa.. Duvis meni kuitenki itessään tosi kivasti, välillä tuli vähä huonompia pätkiä, välillä tosi hyviäkin. Samana iltana kävin vielä ratsastamassa Dannilla koulutunnilla jonku puoli tuntia ja poni oli oikein mukava ja meni hyvin. Toisen ongelman on opettaja kyllä huomannut jo aikaisemminkin, nimittäin mulla on tosi epätasanen käsi. No jospa nyt jatkais harjottelua nii ehkä se siitä paranis. Molemmat ponit oli kuitenki mukavia (:



Lauantaina menin sitten illalla Millan synttäreille ja siellä oli myös Ansku ja Milja. Millalla on oma talli pihassa jossa on kolme heppaa ja yks poni. Käytiin sillon illalla ratsastaan kaikilla ilman satulaa. Mulla oli eka Melbi, Millalla Tiittan, Miljalla Bili ja Anskulla Junnu. No tehtiin rata, jota ei kylläkään menty vaan oltiin hevosen ryöstöä ja peiliä :d oli tosi kivvaa ja kaikki taiettiin mennä kaikilla, minä ainaki. Sitte yö nukuttiin satulahuoneessa loimien päällä ja alla (: Oli vähä kylmä, mutta pikkuvikoja. Sunnuntaina sitte vissiin Millan äiti oli tehny aamutallin ja minä heräsin ekana joskus yheltätoista. Aattelin sitte tehä jottain järkevää ja puhistin kaikkien karsinat ja lakasin paikat ja ku muut heräs nii vietiin hepat ulos. Sitte mentiin syömään ja arvottiin meille hepat koulutunnille. Ensin mulla oli Bili, mutta koska milja ja ansku oli menny samoilla lauantainaki, arvottiin uuestaan ja sain Junnun ja menin sitte sillä :D laitoin sen ja mentiin kentälle. Se on iha pikkune :3 Kuitenki Milla sano että Junnu on aina ekana semmone laiska että se pittää saaha liikkumaan. No liikku se lopulta iha hyvin (: Työstettiin melko paljo ravia, mentiin lyhennyksiä ja pidennyksiä, pikkukavaletteja ja kolmikaarista kiemura-uraa. Junnu oli oikeen hieno ponski. Sitte mun pitiki lähtä ponilaan ja siellä hyppäsin Maddella. Se hyppää silleen oudosti, enkä oo tottunu sellasiin hyppyihin, nii menin sitte vähä miten sattuun ja lentelin päin seiniä siellä .. Kuitenki on madde varmasti kiva, jos ossais mennä sillä. En tiiä viitinkö ees laitella tähän kuinka kauhealta se näytti, varokaa vaan!

junnu (:

muuta en viiti ees laittaa :Dd

sitten tänään aattelin mennä kouluvalmennukseen ja sain sitten sen Duviksen ratsukseni. Jo alussa ponilla oli virtaa ja hösötti kokoajan. Otti välillä omia spurtteja ja kulki ku mikäki kirahvi. Välillä tuntu että menetän täysin hermot sen ponin kans. Kuitenki lopputunnista aloin jo tajuamaan, mikä oli vikana, korjailin istuntaa ja rentoutin jalat niin poni meni tooosi hyvin! Mentiin tunnilla väistöjä pääosin, sitten otin aika paljo laukkaa pääty-ympyrällä jotta sain ponin hyväksi. Useimpiin laukkapätkiin voin olla toi tyytyväinen ja lopuksi ravikin jo sujui (: lissäää treeniä nii jos musta sais vielä paremman kouluratsastajanki.. Kuvia ei oo oikeen mittään hyviä, videoitakin on vaan alkutunnista jolloin ei oikeen sujunu.. /: nooh, teen jossaki vaiheessa videon nii se tulee ainakin tänne! Sain myös vihdoin Kristan tilaaman joululahjanki (: Namski sai söpöt violetit korvahuput :3 nyt on kaikki violettia (; Duvikselle ne on ehkä liian pienet, mutta ostetaan sille omat vaaleensiniset myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti