Sivut

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

25# ne tekee töitä sen eteen

tosiaan täällä taas! Uuden bannerinki sain tehtyä, tuosta tuli ihan kiva ainaki omasta mielestä (: Samalla blogin nimi vähä muuttu. Mutta nyt asiaan, ensinnä voisin kertoa viime keskiviikon tunnista Ilolla. Saatiin hypätä taas rataa, koska oli kisat tulossa (: Rakenneltiin jonkinmoinen rata ja sitte alotettiin. Verkkailtiin aluksi ja otettiin pari hyppyä. Sitte tultiin muutamia linjoja ja sen jälkeen ihan Välillä tuli tosi hyviä hyppyjä, välillä otti alas aika paljo, tosin suurin osa oli omia virheitä. Tunti oli kuitenki mukava ja Ilo hyppäsi kivasti !




   

Sitten Sale pyysi mua hyppäämään sen suomenhevosella Totolla, joten sovittiin, että tulen perjantaina estevalkkaan sillä sitte. Tosiaan perjantaina menin sitte siihen, ja siinä oliki sitte iha älyttömästi porukkaa, koska säpö ilmottautumisia ei oltu kirjattu mihinkään. Sain ainaki omasta mielestä kuitenki hypätä ihan tarpeeksi. Toto oli oikeen mukava, itse en vaan oikeen osannu sillä mennä. Sillä piti olla pohkeet kokoajan lähellä tai muuten se juoksi ohi. Tuo on tosiaan ihan päivänselvä asia, itellä meni vaan vähä aivot sekasi välillä .. Totossa ei kuitenkaa mittään vikkaa oo, minusta se vaan oli kiinni ! Tultiin siis joitain sarjoja, jumppaa ja radan pätkää, korkeimmillaan oli 80-90 (: tosi mukava heppa, kunha oppis ite ratsastaan !



Sitten seuraavaksi mulla oliki kisat! Kisat oli siis maanantaina, ja en nyt voi sanoa että älyttömän huonostikkaa meni, ihan tyytyväinenn voi olla. Ainaki oon vähä enemmä oppinu Ilon tavoille :D Hyppäsin jälleen sen 80cm ja meni paljon paremmin viime kertaan verraten. Muuten ois tullu puhas rata, mutta uusinnan eka tippu. Askeleet tuli vähä huonosti ja valitsin sen väärän hyppykohdan, eli tultiin liian pohjaan ja otti sitte sen alas. Muuten teknillisestikkin parempi kuin viimeksi, vauhtikaan ei ollut niin kova, mutta silti uusinnan toisiks paras aika häviten sekunnilla kurtsa"ponille" (; Kuitenki sitte sijoituttiin kolmanneksi ja saatiin hieno valkoinen ruusuke!

Sitten kuultiin, että jokeriluokan sai mennä ilmaiseksi, joten aluksi oli tarkoitus hypätä sekin Ilolla, mutta kun Ilolle tuli joku toinenkin, niin Sale ehdotti mulle maddea, mitä itekki mietin pitkään jo aikaisemmin. Halusin mennä kuolaimilla nii käväsin hakemassa ne tallista ja ehdin juuri ja juuri verryttelemään. Madde oli aluksi melko laiska, varmasti jo melko väsynytkin pitkän päivän jälkeen, mutta kyllä se mamma vielä ihan hyvin jaksoi (: Suunnittelin radan, miten hyppäisin, tosin se jäi vähän lyhyeksi. Sen takia lopussa en oikeen enää tiennyt mitä hypätä minnekkin päin, kun aikaa tuntui olevan vaikka kuinka! Nooh, ei mennyt älyttömän hyvin, tai niin ainakin luulin. Palkintojen jaossa koinkin yllätyksen kun sijotuin toiseksi jollain päälle 600 pisteellä (: Voittoon olis tarvittu vaan yks 40 pisteen hyppy. Tyytyväinen kai tuohonkin voi sitte olla, vaikka sen voin sanoa, että tuo mun ratsastus on jotain niin kauhiaa! Saatiin sieltä sitte vaaleenpunanen ruusuke (;


   

Sittempä mulla ei hirveesti muuta enää olekkaan, tänään menin tunnilla Lukella ja käytiin vähä maastoilemassa kun meitä ei ollu ku kaks (: oli kivvaa ! Ja ihmiset kommenttia olis kiva kuulla näistä munpostauksista ja blogista ylipäätään (:

11 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Ja tosi hieno banneri (:
    Käytkö sä viel sitä Tiittanii liikuttelees?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon, kiva että tykkäät (: nyt en oo vähään aikaan päässy, mutta kyllä käyn aina kun aikaa on ..

      Poista
  2. meinaatko tulla abc:lle sunnuntaina hyppäämään kellään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tarkoitus kyllä oli, mutta ne jää tällä kertaa välistä pienten muutosten takia ..

      Poista
  3. tulu ihana banneri !! (:(: ja muutenki tosi kiva postaus, aika pitkä mutta jakso silti lukee hyvin ja sopivasti kuviaaa (-: oot hyvä kirjottaaan!! ja hieno tuo video:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos veruuu !! (: anteeks kirjotan aina kauhian pitkästi D: sinäki oot !

      Poista
  4. Uusi banneri on hieno! Postaukset on kivan pitusia ja niissä on ihnan paljon kuvia, jotka on vielä hyvälaatusiakin! =) Tykkäilen blogistasi siis kaikin tavoin!! Voisit postailla useamminkin, mutta ymmärrän, että sulla on muutakin elämää...
    Asiasta toiseen ketkä oli tossa jokeriluokassa eka ja kolmas?
    Ps. OOn sun anolukija, kun ei oo bloggerii...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitos tosi paljo, kiva että tykkäät ! (: jooo mulla aina jää vähä tämä, mutta nyt on sattunu oleen niin paljo kaikkea, että on sen takia jääny.. Mutta yritän kirjoitella aina kun ehdin (: eka oli Marita Viivillä ja kolmas Marika Totolla ..

      Poista
    2. Ok. Kiitos paljon! JA kiitän suuresti, että jaksat pitää tätä blogia! Kiva lukea, kun nykyään suurin osa heppablogeista on oman hevosen omistajien blogeja tai joittenkin pikkupentujen blogeja... Erotut siis kivasti massasta! Tsemppiä tuleviin kisoihin! :D

      Poista
    3. Ihana kuulla tällaista palautetta, nyt tuleekin kirjoteltua enemmän, ku oon nyt kuullu palautetta ja huomannu että tätä edes joku jaksaa lukea (: kiitos paljon !

      Poista