Sivut

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

27# kimo poni rage post 666

noni täällä taas, vihdoin ! En ymmärrä mikä muhun on menny, oon vaikka kuinka monena iltana yrittäny alkaa kirjottaan, mutta en ikinä saa aikaseksi, ku pittää kaikista tehä jonkulaiset koosteetki että tää blogi ei ois täynnä tekstiää .. Ja oottelen kaikkia kuvia kaikilta, ja sen jälkee on ehtiny tapahtua jo liikaaki .. noo kuitenki jospa nyt saan tän tehtyä !

Viime viikon keskiviikkona oli taas tunti ja pääsin tutun ja turvallisen ilopotkun selkään .. Meitä oliki sitte vaan neljä tunnilla ja minä olin ainut vakiotuntilaine. Tehtävinä oli sellanen kaareva linja, jonku alussa ja lopussa oli jumpat ja keskevaiheilla muutama pysty .. Sitte oli vielä linja jossa oli okseri-laukka-pysty-4 laukkaa-okseri .. Ensin tultiin sitä kaarevaa niin, että lähettiin nurkasta käynnistä laukkaa ja tultiin esteet, jonka jälkee piti pysäyttää nurkkaan. Aluksi se meni vähä mite meni, mutta loppua kohen parani. Sitte tultiin linjaa kummastaki suunnasta. Lopuksi vielä hypättin pieniä radan pätkiä niillä esteillä. Päästiin Ilon kans hyppään 90 ja heppa oli hieno, omia virheitä oli kyllä vaa iha liikaa !

   

Sitten seuraavan kerran pääsinkin ratsastaan viikonloppuna, ku sovin meneväni Millan luo ratsasteleen Tiittanilla pitkästä aikaa. Menin jo perjantaina kahen aikaan ku koulu loppuu jo yhdeltä.  Käytiin sitte semmonen vähä päälle tunnin lenkki, melko paljolti käveltiin vaan. Oli kiva päästä taas tiittanin selkään! Sitte maaston jälkeen käytiin Junnun kans kävelyllä jonka jälkeen iltatalli ja hepoille hyvät yöt..


Lauantaina kävin itse tekemässä aamutallin, ku Milla halus nukkua. Olin reippaana ja siivosin sitte karsinatki samalla .. Millan sainki ylös vasta kahen kolmen aikaan, jonka jälkee lähettiinki jälleen maastoileen. Tällä kertaa me kuitenki tehtiin astetta pitempi lenkki, joka kyllä myös käveltiin aikalailla. Kilometrejä taittui varmaan 30 ja aikaa meni semoset 3 tuntia. Käytiin sitte kaikenmaailman mettäreiteillä, ylitettiin autoteitä, siltoja ja junaraiteetkin. Sitte mentiin kylän kautta kotia! Kaikki oltiin jo pikkuse väsyneitä, ku päästiin kotipihalle. Kuitenki vielä lähettiin Junnun kanssa vähä reippaammalle lenkille pyörällä! Millaparka kyytsäs mua ja Junnu juoksi perässä .. Sitte jälleen iltatalli !

Sunnuntaina sitte mentiinki jo seittemän aikaan tekemään aamutallia, eikä kumpikaan ollu nukkunu sekunttiakkaa (otsikko viittaa juuri tähän yöhön!) .. Siellä laitettiin kaikki valmiiksi ja sitte Milla passitti mut hyppäämään Tiittanilla ! Nooh, aluksi ei innostanu, mutta päätin kuitenki hypätä. Tiittan oli alussa iha outo, ei osannu mennä ees ravipuomeja, sipsutteli vaan ku oli muka niin liukasta.... Kuitenki loppua kohen parani paljonki ! Alkuun hyppäsin vinosti yhtä pystyä, jossa piti aina vaihtaa laukka. Lopussa se onnistu ihan hyvin. Sitte aloin tulemaan kahden esteen llinjaa, joiden väliin tuli kolme laukkaa vissiii. Jotku hypyt onnistu, jotkut taas ei ollenkaa. Huomas, ettten ollu ponilla pitkiin aikoihin hypelly.. Kuitenki lopussa sitte tultiin vielä yksittäisenä 105 pystyä ja viimene hyppy onnistu tosi hyvin ja jäi hyvä mieli ! huippu poni ♥

baaaatmaaan !




   

Tosiaan nyt mulla onki sitte tullu vietettyä tallilla koko viikko kun olin ponilassa tetissä .. Siellä tein Marikan kanssa joka aamu aamu- ja päivätallin ja siinä kai se viikko meni! Sain sitte myö ratsastella yhteensä kuus tuntia, joista kaksi menin Vikellä ilman satulaa, yhden koulua satulalla, yhden Totolla maastossa ja yhden koulutunnin ja oman hyppytunnin Ilolla. Niiistä ei sen enempää, ne kaikki meni ihan ok.. kuvat kertoo varmaa enemmä !







muka joku päteväki ope pitää aksulle kouluvalkkaa :D:D::DD::

mun ihana tettikaveri ♥ kiitos siirin!








kuitenki oli huippu tettiviikko, vaikka ei tuo mikään helpoin työ olekkaan.. Todistukseenki voin olla ihan tyytyväinen ! Sitten meillä oliki tosiaan perjantaina meidän kisatiimin kokous, jossa käytii kaikki oleelliset asiat läpi ja kerrompa vähän, miten tullaan jatkamaan.. Ilolla olisi siis tarkoitus kisata (kuulema 70-110cm) tosin jos Ilolle jotain käy, varahepaksi valitsin Madden. Paitsi Jaana käy hakemassa uuden ponin ruotsista luultavasti toukokuun aikana, joten saan sitten kuulema koikeilla sitä ensimmäisenä, joten katotaan millainen se on ! Kuitenki meidän tiimin kanssa tullaan nyt kierteleen lähellä olevia kisoja, sekä järjestämään myös kisoja ponipihalla. Lisäksi sunnuntai tulee olemaan nyt melko paljon meidän käytössä, johon ajoitamme kaiken tiimiin liittyvän! Tästä se kisakausi lähtee, ja ensimmäiset kisat onkin jo helatorstaina, luultavasti Saaran tallilla.

3 kommenttia:

  1. kuvat ois saanu osa olla kirkkaampia ja nuita hymiöraiskauksia ei jaksa kukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon muokkaillu noita kuvia melko paljo, että sain laadun paremmaks, joten osa on sitte tollasia .. Joo anteeks pakkomielle, en ajatellu niitä olean noin paljo.

      kiitos kuitenki palautteesta!

      Poista
  2. mun mielestä niitä hymiöitä ei ollut yhtään liikaa, vaan sopivasti mun makuun :D

    VastaaPoista