Sivut

perjantai 26. heinäkuuta 2013

34# Ostoksia sekä jännitystä


Ensimmäisenä voin sanoa, että kysymyspostausta ei näillä näkymin ole tulossa, kun kysymyksiä ei ole tullut yhtäkään! Ehkä toteutan sen joskus myöhemmin .. Ei siis tarvitse kysellä enää!

Nyt voisin kuitenkin kertoa kuvien kera, mitä löysin käydessäni hööksillä viikonloppuna! Tosin en muista mitä mikäkin makso.

Limitedin tuommonen tummansininen huppari
CRW:n punaset kokopaikkaset ratsastushousut
CRW:n tuommonen normikypärä ja blingbling raippa

Limitedin saapassukkia
Sitten voisin kertoa vielä näistä lähipäivien ratsastuksista. Tosin viimeisimmästä kerron lisää myöhemmin (; Menin siis tiistaina taas pitkästä aikaa tallille, kun olin luvannut tulla yhdeksi yöksi avustamaan leirille. Mua sitten pyydettiin Valon seuraksi tunnille Viivillä ja sehän kävi minulle. Varustin Viivin nopeasti ja lähdin kentälle. Aluksi verkkailtiin kumpaankin suuntaan hiukan, sitten aloiteltiin hommat. entiin kevyessä ravissa ympäri kenttää ja pitkillä sivuilla piti asettaa ulospäin ja päätyihin tehtiin ympyrät jolloin asetettiin sisälle. Sen jälkeen mentiinkin sitten melko pitkän aikaa keskiympyrällä ja työstettiin kaikkia askellajeja. Silloin Viivi alko rentoutumaan vielä paremmin kuin alkutunnista, vaikka alkutunnistakin tuntui jo melko hyvältä. Enää se ei juossut mun alta niinku yleensä aina on tehnyt, vaan oikeasti aloin ymmärtää miten se toimii. Siksi se ehkä tuntuikin paremmalta kuin koskaan! Kerrankin voi olla tyytyväinen. Sitten olikin jo kova kiire laittamaan leiriläisille ruokaa.

Ruuanlaitto ei tosiaan mennyt ollenkaan putkeen, makaroonit ja jauhelihat oli pitkin lattioita, mutta oliko se uutta minulta. Leiriläiset söivät kuitenkin kaikki, joten kai se kelpasi. Ruuan jälkeen hommat jatkuivat. Illalla piti käydä sitten vetämässä vähemmän ratsastaneille leiriläisille pieni käyntimaasto Viivillä, joka ei sitten mennytkään ihan putkeen Viivin hyppelyiden ja temppuilujen takia. Hengissä kuitenkin selvittiin! Sen jälkeen olikin sitten tarkoitus mennä Viivillä merelle päästelemään, mutta kovin hyvältä ajatukselta se ei enää käyntimaaston jälkeen tuntunut, joten sain ottaa Ilon alleni. Lähettiinkin heti merelle päin. Muutaman kerran käytiin kuivalla maalla päästä päähän ja lopussa kahlattiin takaisin. Onneksi kukaan ei heti ehtinyt Ilon ohi, niin en saanu kuraa naamalle tällä kertaa! Muut sitten saivat senkin edestä. Tämä koituikin varmaan viimeiseksi merellä päästelyksi ainakin minun osalta. Syyn kerron teille myöhemmin!

Sitten menin vielä keskiviikkona omalla tunnilla Ilolla esteitä. Tunnilla mentiin aika lailla kaarevia linjoja ja sen sellaista. Ei mennyt kyllä ollenkaan hyvin, joku oli taas ihan ulapalla siellä hepon selässä. Yli kuitenki mentiiin ja poni yritti parhaansa! Kuvia ei oikeen oo, ja koostetta en jaksanut väsätä.

Nyt sitten saatte jännittää vähän aikaa, mikä salaisuus minulla on. Mutta vinkiksi voin sanoa, että blogi tulee muuttumaan täysin, ehkä teen jopa uuden blogin ! Lisää vinkkejä ehkä myöhemmin (;

2 kommenttia: