Sivut

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

33# KYSYMYSPOSTAUS ++ koulureeniä

Noniin, ensinnäki alotan sillä, että voisin tehdä kerrankin jotai erityistäkin, enkä vaan aina kirjoitella tylsiä postauksia tunneista. Joten ajattelin tehdä kysymyspostauksen ! Siispä kaikki kyselkää mitä mieleen tulee, ja jos tulee tarpeeksi kysymyksiä, teen postauksen jossa vastailen kysymyksiinne joko videolla tai tekstinä.
KAIKKI SIIS KYSELKÄÄ (:

Sitten voisin kertoa vähän viime keskiviikon tunnista, nimittäin muullloin en ole nyt ratsastellutkaan. Ensimmäisenä, kun tallille tulin, yllätyin aika lailla kun listoissa luki Namu. "Vähän vaihtelua", Jaana sanoi. No Sale sanoi sitten meillä olevan koulua, ja menin ilman satulaa. Namun laittelin ite valmiiksi ja Laura, Juulia ja Pirpa lupasivat tulla kuvaamaan. Alkutunnista verkkailtiin vähäsen ja sitten aloitettiin työstämään kahdeksikolla. Ensin käynnissä, sitten ravissa. Namu alkoi pikkuhiljaa pienen taistelun jälkeen antamaan niskasta periksi ja pyöristyi välillä oikein hyvin. Välillä se meinas sipsuttaa, mutta kun sen sai liikkeelle, niin se polki hyvin takaakin. Sen jälkeen tehtiin toinen ympyrä laukassa, toinen ravissa. Alussa Namu oli melko rauhallinen ja tahti pysyi ihan hyvänä, mutta puski välillä lapa edellä, kun ulkotuki ei ollut kohdallaan. Kun virheet sain korjattua, tuntui poni välillä tosi hyvältä. Sitten kun aloitettiin laukanvaihdot, ei poni ollut enää lainkaan rauhallinen. Se veti herneet nokkaan ja juoksenteli pää pystyssä sinne tänne. Takaa ei meinannut vaihtua millään, ei edes muistutuksen jälkeen. No siinä sitten pikkuhiljaa rauhotuttiin ja saatiin parit hyvät vaihdot. Se riitti, joten loppuverkat ja talliin. Iha mahtava poni se on, vaan harmittavan pieni.








En sitten kaipaa valituksia, että poni on liian pieni .. Minä en ollut asiasta päättämässä !

2 kommenttia:

  1. Namu on niin ihanan näkönen ;3 Meet sillä hyvin, etkä mun mielestä edes näytä sille mitenkään mahdottoman pitkältä. :D

    VastaaPoista