Sivut

perjantai 1. helmikuuta 2013

19# vielä ollaan hengissä !

voiei, en ennää ees muista mitä kaikkea oon ehtiny tehä viime postauksen jälkeen. Aina tää on vaan venyny ja venyny ! Nooh, kerron nyt ensinnäkin viime viikon tunneista. Viime viikon tiistaina olin koulutunnilla ja menin Viivillä. Oli kyllä oikeastaan ihan positiivinen yllätys, vaikka onhan se otki ihan erinlainen, kuin millä oon tottunu ratsastaan. Mutta tuo hevonen on kyllä ihan älyttömän opettavainen, ja oli niiin mahtava tunne ku sai sen oikeasti menemään hyvin! Tykkäsin kyllä (: mentiin tunnilla siis avoja ja ympyröitä yms. Tässä kuvia alkuverkasta vain ..


 
Ja sitten hyppäsin namulla keskiviikkona. Hypättiin linjaa, jossa oli ensin kolmen esteen jumppa, sitte pysty ja sitte okseri .. (: Namu oli koko tunnin kokoajan menossa ja hyppäs tosi hyvin, eikä kiellelly kertaakaa ! olin niin tyytyväinen poniin ♥ hypättiin korkeimmillaan ehkä 90 ?
 
 
sitten koko viikonlopun olin Millalla ja tuli ainaki koettua vaikka ja mitä ! (: Perjantaina ratsastettiin Millan kans Melbi ja Tiittan ja Milla meni ilman satulaa ja mää satulalla .. Hypättiin "pieniä" esteitä sitte .. okok Milla hyppäs 115 ja mää 90 ku melbillä on vähä ouot hypyt :Ddd hyppäsin mää vähä lopuksi tiittanillaki (: nooh kuvaajaa ei ollu joten mittään ei tuu sitte .. Illalla tehtiin iltatalli ja haettiin Ansku.

Siten lauantaina tehtiin ensin aamutalli ja sitten lähettiinki kohta puolin maastoon. Mää menin Bilillä, Milla Tiittanilla ja Ansku Junnulla ja anskulla ei ollu satulaa .. Hypättiin aluksi kentällä ja Bili oliki innoissaan ku ei oo yli puoleen vuoteen hypänny jalkavaivojen takia. Käytiin sitte kiipeileen mäkiä ja hypättiin jokunen maastoeste, tosin mää en uskaltanu hirveeti ku pelotti kestääkö Bilin jalat. Ja lopuksi laukattiin vähä pellolla (: Sitten kotiin ja hoiettiin pois ja jätettiin kuivamaa talliin. Sitte vähä myöhemmin haettiin Melbi ja laitettiin se vetämään pulkkaa. Minä ratsastin ja Ansku ja Milla oli kyyissä. Lähettiin ensin käveleen ja sitte myöhemmin otettiin rauhallista laukkaa ja sitten vähä lujempaa .. Melbi oli aluksi toosi innossaan menossa! Sitte laukattiin sellasella muhkuraisella polulla (meinaan siis sellaista, jossa oli lumen muodostamia muhkuroita) ja siellä ne sitte tippuki ensimmäisen kerran kyydistä :D Sitten jatkettiin matkaa, välillä käveltiin ja välillä ravailtiin ja laukkailtiin. Sain tiputettua ne sitten muutamaan kertaan. Lähettiin sitten kotia kohti. Sen jälkeen Melbi vaan yhtäkkiä päätti, ettei mene enään kuin käyntiä. En ymmärrä mistä se tämän keksi, nimittäin se ei ollut ees juurikaan väsyny eikä me oltu menty mitenkään hirveen raskaasti .. Se vaan päätti, ettei enää mene sen lujempaa. Ei auttanut yhtään mikään. Välillä se viitsi vähän ravata, sitten taas hiasti. Sitten kun se lopuksi ravasi ihan ok, niin nämä menivät tietenki tippumaan ja taas käveltiin. Milla alko kertomaan karhutarinoita (nehän nukkuvat talvella, mutteivät välttämättä kaikki) ja siellä sitte peloissaan yritettiin saaha Melbiä liikkeelle :D Noh, käeltiin tietä vähän matkaa ja sitten Melbi antoi periksi ja lähti ku tykinkuula. Annoin sen vaan mennä, niin täyttä kun se vaan pääsi. Milla huuteli "Anna sen laukata kotia asti" ja niihän me laukattiin. Tosin iha lähellä otin sen kiinni ja hiastin käyntiin, mutta vasta ku talli näkyi. Pimiäki oli tullu jo aikalailla ja kaikki oltiin ihan jäässä. Heppa sitte karsinaan ja me lähettiin saunaan. Oli kyllä melko reissu! Illalla tehtiin vielä iltatalli.

Sunnuntaina tehtiin sitte taas aamutalli. Sitte mentiin ratsastaan. Ansku hypäsi Bilillä ja minä Tiittanilla. Hypättiin kaikennäkössiä tehtäviä, mitä milla meille keksi tehä. Korkeimmillaan mää hyppäsin 115 ja Ansku hyppäs 90. Tiittan oli toosi kiva, tykkään siitä kyllä iha hirveesti ♥ Nyt tullee niitä kuvia ja videoki Tiittanista (: Mennään varmaan 10.2. Tiittanin kans estekisoihin ja ois tarkotus hypätä 60&80cm (:



 
 115 (:
 


 nooh sitte tiistaina sain vihdoin hakea postista odottamani ratsastushousut !!!

pitihän niitä päästä kokeileen ja menin sitte Dannilla koulutunnilla .. Okei, en tainnukkaa mennä ! Olin nimittäin menossa maneesissa Dannin selkään ja krista piti kiinni siitä. Se sitte vähä pyöri siinä ja sai kaadettua mut jotenki epämääräsesti selälleen siihen maahan. Sitten se pyörähti siitä vielä ja astu sitte kahesti mun ylämahan päälle. Siinä tilanteessa en tehny muuta ku huusin ! Se kävi ihan älyttömän kipiää.. Nousin kuitenki nopiasti ylös ja sitte siinä mietittiin mitä tehhään. Menin sitte taukotupaan ja oli tarkotus oottaa siinä, että krista vie mut ouksiin, mutta eräs toinen henkilö lähti sitten heti viemään. Siellä istuin sitte koko illan ja tutkittiin joka paikka. Ei kuitenkaan onneksi löytyny mitään ja pääsin kotiin. Nyt on ollu maha niin kipiä etten oo ratsastellu, mutta huomenna ois tarkotus. Siitä myöhemmin (: ja nostan hattua jos jaksoit kaiken lukea :D
 



3 kommenttia:

  1. Oon odotellut näitä sun postauksia!! Olisi kiva jos kirjoittelisit useammin näitä on kiva lukea!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, toki voin kirjotella useammin, jos sellasta toivotaan ja toosi kiva jos tykkäät ! (:

      Poista
  2. tuo ei kyllä todellakaa näytä 115cm....

    VastaaPoista