Sivut

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

20# me pystytään mihin vaan !

Ensinnäki, kiva että teitä lukijoita on tullu lisää ja kommenttiakin olen saanut ! Nyt anotkin voi muuten kommentoida ja ei ole enää sitä ärsyttävää vahvistus-systeemiä. Joten kommenttia vaan, te motivoitte mua tosi paljon kirjottamaankin useammin.

Kerron nyt kuitenkin viikonlopusta, jonka vietin jälleen kerran Millan luona. Tosin menin sinne vasta lauantaina, sillä lauantaiaamuna mulla oli aluelupakoulutus ja se koe, joka tosin oli melko helppo, sillä tehtiin se suullisesti yhdessä! Sitten päivällä menin Millalle. Ensin puhdisteltiin tosi paaljon kaikkia varusteita ja siivottiin satulahuone. Voidaan olla kyllä tyytyväisiä tulokseen! Sitte päätettiin lähtä taas vetämään Melbillä pulkkaa. Minä ratsastin ja Milla istu pulkassa. Melbi oli tällä kertaa paljon reippaampi ainakin alussa. Kuitenki kun käveltiin myöhemmin pidemmän matkaa, niin sen jälkeen se taas päätti vaan kävellä tielle asti. Sitä ei vaan yksinkertasesti huvita rämpiä lumessa. Tiellä se sitte innossaan laukkaili ja päästiin kotiinki.

Illemmalla kävin sitte ratsasteleen Tiittaninki. Milla piti mulle koulutunnin ja korjaili mun istuntaa. Työskenneltiin enimmäkseen ravissa ja Tiittan meni kivasti. Sitte tehtiinki iltatalli ja päästettiin hepat nukkumaan.




Sunnuntaina tehtiin aamutalli ja sitte leikkailtiin vähä Bilin harjaa, jonka jälkeen Milla hyppäsi Bilillä. Minä olin kuvailemassa ja nostelemassa esteitä ja ihan hyvinhän nuilla meni (:




Sen jälkeen mää meninki sitten Tiittanilla ja tännään oli vuorossa hyppyjä. Reenattiin siis 17.2. (joo aikataulu muuttunut) olevia harjoitusestekisoja varten (: tässä teille upea piirros esteistä, jotta ymmärtäisitte edes jotain näistä mun selityksistä ..
 
Aluksi tulin vaan noita kaikkia yksittäisenä .. Kaikki olivat siis vähän erikoisempia ( oikealla oli portti, keskellä joku kaulakappale vaan siinä päällä ja reunimmainen oli viltistä tehty ohut "muuri". Välillä Tiittan vähä kyttäili kaikkea, mutta kyllä se loppuen lopuksi hyppeli kaikki ihan ok. hyppäsin välillä s-kiemurana, välillä yksittäisenä ja välillä vain kaksi reunimmaista. Tiittan hyppäs toosi kivasti, vaikka teki sitte kuinka lyhyitä teitä tahansa. Hypättiin sitten lopussa vielä noita vasemman puoleista ja keskimmäistä peräkkäin, tehden ns. U-käännöksen ja korkeimmillaan ne oli 90cm ja silti se vaan hyppeli! Hypättiin myös pari kertaa tynnyriä, josta on kuvakin tuossa (: Ja lopussa menin sarjaa .. korkeimmillaan mentiin joku 105 ehkä ? Mutta ihan mahtava poni ♥
 

 
Illalla Milla päätti tehä mulle VÄHÄN tasapainoharjotusta ja pisti mut Junnun selkään pipo silmillä ja juoksutti mua liinassa. Satulaa tai ohjiahan mulla ei ollu, joten mentiin sitten harjasta pidellen. okok me ei menty vaan lentelin sieltä vähinntään joka neljäs sekunti.. Ja milla sai nauraa !! Sitte sillä pääsi se kerran vahingossa irtiki ja sitte oltiinki kohta jossain kinoksessa ? Ja juostiin myöhemmin parista langoista läpi ja jahattiin koiraa :D Nyt mustelmilla, mutta pikkuvikoja ainaki oli hauskaa ! Tehtiin vielä iltatalli ja lähinki sitte kotia.
 
Tiistaina menin taas Millalle ja kävin hyppäämässä ihan pieniä Tiittanilla. Hypättiin taas vähän erikoisempiä ja meni ihan mukavasti. Välillä oli vähä ongelmia joittenki kans, mutta niistäki selvittiin ja ihan hyvin loppuen lopuksi meni. On vaan videoita ja koostetta en jaksa jokkaisesta erikseen tehä niin myöhemmin tulee Tiittan-video, missä on kyseisiltä kerroilta materiaaleja (:
 
Tänään menin sitte tunnilla Namulla, ehkä viimestä kertaa.. Asiat on nyt vähän muuttumassa ja Namu ja Duvis jäävät varmaankin kokonaan pois kuvioista. Tallille on siis tullut uusi ratsastuksenopettaja, jonka myötä en saa Namulla ratsastaa saatikka kisata. Joten käydään ehkä vielä viimeset kisat lauantaina, tai sitten meidän tarina oli tässä. Tuo poni on täyttä kultaa ja se on opettanu näiden viiden kuukauden aikana todella paljo ratsastuksesta ja luottamuksesta ja kaikesta ! Tätäkään ponia en unohda ikinä ♥ 
 





 





12 kommenttia:

  1. harmi toi namujuttu :( mää saatan ehkä tulla kans sillon 17 pvä sinne kisoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mmm, mut käyn vielä ainaki siellä aaltokankaan kisoissa namulla ja katotaa pääsenkö menneen sen jälkeen .. juu (:(:

      Poista
  2. Miks tuli uus ratsastuksen ope?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yrityksen toinen omistaja, joka piti ratsastustunnit, myi toiselle omistajalle tallista oman osansa henkilökohtaisista syistä, mitä en tule kertomaan.

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Poltatko ? :- D vaikituisesti siis

    VastaaPoista
  5. Yhyyyyyy menitte namun kaaa niin hyvin :((((((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mm onhan se ihan huippu poni, harmi vaan ku on niin pieni ):

      Poista
  6. paljon tuo tiittan ja Bil hyppää ? entä tuo millan pikku poni en musita nimee :D?

    VastaaPoista
  7. mä luulin että olit paljon pitempi! :O mut sul on vissii aika pitkät jalat!

    VastaaPoista