Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

22# harmittelua ja istuntareeniä ..

täällä taas ja hirveesti ois kerrottavana, kun ei oo taas saanu aikaseksi useammin kirjottaa! nooh alotettaisko sitte vaikka viime viikonlopusta. Menin tosiaan Millalle jo perjantaina joskus illemmalla. Milja oliki jo siellä kun menin ja ansku tuli illalla. Sillon ku tulin nii Milja ja Milla meni just koulua Melbillä. Siinä ku ne oli menny nii otettii sitte Melbi pois ja sen jälkee alko kaikenlaine suunnittelu ja järjesteleminen sunnuntain kisoja varten. Illemmalla kun anskuki tuli vihdoin, niin käytiin ratsastaan Tiittan ja Junnu. Mentiin jotaki linjaa jossa oli alussa kolmen esteen jumppa. Tiittan meni iha hyvin ja venytti kivasti siihe jumpalle ku siinä oli vähän pitkät välit :D Kuitenki oli ihan mukavan tuntonen. Ratsastuksen jälkeen tehtiin iltatalli ja sitte jotaki ja nukkumaan.

Lauantaina tehtiin ensin aamutalli. Sitte vähän ajan päästä lähettiinki jälleen pulkkaileen! Mää menin taas kerran Melbillä joka veti pulkkaa, Milja meni eellä Bilillä ja Ansku ja Milla oli pulkassa. Käytii tällä kertaa taas vähä pitempi lenkki. Oli kyllä melkone reissu. Sain tiputettuaki ne kaks muutaman kerran .. Oli kuitenki mukavaa! Sen jälkeen puhisteltiin vielä kamoja ja laitettiin iha kaikki valmiiksi. Sitte käytii kävelyttään tisu ja junspe. Mää en jaksanu kävellä nii istuin selässä. Sitten iltatalli ja äkkiä nukkumaan, että jaksais herätäkki! ok, minä ja milja valvottiin varmaa kahteen kun oli nii huonot jutut ....

Sunnuntaina sitte koitti se jännittävä päivä. Ensimmäisenä kuuelta ylös ja aamutallia tekemään. Ensin hepat pihalle ja karsinoiden putsaus. Sitte vähä myöhemmin heppojen haku ja letittely. Sitte kamat ja hepat kyytiin. Tiittan ei ois millään halunnu mennä, mutta meni sitte ku saatii vähä valoa sinne koppii. Sitte matkaan! Ku tultiin perille nii käytiin ensin tutustuun rataan. Kisat ei olleet vielä alkaneet, joten meillä oli hyvin aikaa.. Mittailtiin linjoja ja katottiin tiet. Sitte hepoille kamat päälle ja verkkaileen. Ansku meni Junnulla ensin 50cm ja sillä tuli kielto ekalle, mutta muuten meni hyvin. Sitten oli mun ja Tiittanin 60cm. Tiittan oli jo verkassa tosi jännittyny, mutta kyllä se vähän rentoutu, tosin ei kovin paljoa. Ensin radalla ei meinattu päästä edes portista pidemmälle, kun kaikki näytti niiin pelottavalta. Kuitenkin hetken mietinnän jälkeen päästiin alottaan ja saatiin sitte puhas rata ja ruuusuke (: Olihan se melko jännittyny, mutta meni kyllä ihan hyvin kummiski. Radat tulee tuonne nii voitte kattoa miltä se näytti. Sitten oli Junnun ja Anskun 60cm. Tällä kertaa Ansku ratsasti liian löysästi kolmoselle, joten se putosi. Eli 4vp jälleen. No piitkän odottelun jälkeen oli sitte mun 80cm. Verkassa Tiittan tuntu jo paaaljon rennommalta ja hyppäsi hyvin! Ratakin meni loistavasti siihen asti, kun käänsin Tiittania toisiks viimesen esteen päällä, jota ei olisi pitäny tehdä .. Se sitten oli kääntymässä tosiaan ihan kunnolla ja kun hyppy oli vielä iso ja menetin tasapainoni heti hypyn jälkeen niin olin sitten maassa. Olin niiiin pettynyt itseeni, Tiittan meni alun nimittäin älyttömän hyvin! Nooh, hyppäsin vielä verkka-alueella yhen hypyn ja sitten loppuverkat. Ei kuitenkaan jouduttu tyhjin käsin lähtemään. Illalla purettiin kamat ja pitiki lähtä melko pian.










 
 
 
 
Sitte keskiviikkona oli ponilassa ja menin ilolla hyppyjä ja se oli iha jees (: hypättiii jotaki 80cm jotaki kääntötehtäviä yms. ei ollu kuvaajaa nii ei oo mitää ... Mutta perjantaina menin taas Millalle jo melkeen heti koulun jälkee miljan kyyillä. Ensin päästiin siivoaan karsinoita! Sitte Milla juoksutti Junnua ja Milja oli pipo silmillä selässä, mutta sillä sentään oli satula :D Sitten mää kävin ratsastaan Tiittanilla. Menin sillä itsenäisesti koulua ku Milla ja Milja oli jossai .. Tiittan tuntu ihan kivalta! Reenasin suurimmaksi osaksi mun istuntaa ja rentoutta ravissa. Työskentelin siis melko paljo ravissa, muutamat laukat ja käyntiväistötki kyllä menin. ympyröitäki tein melko paljo. Tiittan oli kiva ♥ Myöhemmin Milja meni vielä Bilillä koulua ja Millan kans kävelytettiin Melbiä ku sillä on jalka iha turvonnu. Sitten vielä iltatalli ja nukkumaan!

Lauantaina tehtiin ensin aamutalli.. Sen jälkee Milja ja Milla innostu putsaamaan varusteita, joten mää siivosin sitte kaikki karsinat! Sitte Milja meni Bilillä koulua, jonka jälkeen menin Tiittanilla taas koulua. Reenailin taas vähä istuntaa, mentiin väistöjä joka askellajissa (tosin laukkaväistöt ei onnistu mitenkää älyttömän hyvin, mutta sinne päin kuitenki :D Sitte lopussa Tiittan rupes pelleileen nii ku sain hyvät pätkät nii otin loppuverkat. Sitte poni pois ja Milja meni vielä junspella (: Sitte mua tultiinki hakemaan .. Oli mukavaa ja Tiittan on ihana ♥ !






    

5 kommenttia:

  1. kiva postaus ja sopivasti kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos (: nuita kuvia oli oikeestaa vähä liian vähän omasta mielestä, mutta kiva jos tykkäsit !

      Poista
  2. Sen videon voi laittaa sillei isoksi, että youtubessa siitä videon alapuolelta painat "upota" sit siitä voi valita kuinka ison aiitä haluaa ja sitte kopioit sen koodijutun? ja liität sen tähän postaukseen siihen HTML puolelle :)

    VastaaPoista
  3. Heei tuuli opetappa muaki ratsastamaan ! :)

    VastaaPoista