Sivut

torstai 14. helmikuuta 2013

21# yksisarvinen es-poni

joopajoo, täällä taas! Ihanaa että oon saanu noinki paljo edes jotain kommentteja. Kiitos siitä! Sitten tuota noin asiaan .. Nooh tää mun hevoselämä on iha sekasi, ku ei tiiä missä käy ja kellä menee. Mutta kai kaikki järjestyy tässä ajan myötä, kuulette varmasti mihin päädyn. Mutta ensinnäki mulla tosiaan oli lauantaina viimeiset kisat Namun kanssa aaltokankaalla. Hypättiin jälleen ne 60 ja 70cm. Poni oli ihan huippu koko kisojen ajan ja voin olla toosi tyytyväinen, vaikka yks pikkujuttu jäi harmittaan. Eli videon laitan loppuun ja kerrompa vähän miten meni. Tosiaan voitettiin ylivoimasesti (n. 10 sek) se 60cm ja poni meni tosi hyvin. Se ois sitte menny sen 70 ihan älyttömän  hyvin ellei olisi sitten ottanut RAVIPUOMEILLA paria laukka-askelta. Harmittamaan jäi, sillä oli jälleen kerran paras aika, eli jos se olisi pysyny ravilla niin oltais voitettu sekin. No, kai sitää piti jotain muillekkin jättää (; oltiin sitte sijalla 11.


 
Sitten sunnuntaina menin Millalle ja oli tarkotus reenata Tiittanilla, vaan se sitten tais jäähä, kun kinkkasinkin pikku tapaturman jälkeen koko illan, oikeastaan tiistaihin asti. Päätettiin siis kaikki (minä, milja, milla ja emi) mennä junnulla tarhassa ilman mitään varusteita. Idea ei tainnutkaan olla kovin hyvä, ainakaan minun tasapainolla, sillä junnun väistäessä puuta lensin suoraan sivureisi eellä jonkun kannon päälle ja se kyllä sattui. Muutaman minuutin jälkeen päätin sieltä joten kuten ylös ja ratsastelut jäi siihen. Loppuillan kinkkasin ja kuvailin kun muut ratsastivat ja tein kaiken mitä pystyin. (Tiiän, että oon junnulle iso, mutta meen sillä vaan harvon)
 







 
Nyt sitte oonki kinkannu siis tuon jalan kanssa, mutta pääsin kuitenki eilen eli keskiviikkona jo takaisin selkään. Meninkin eilen sitte kaks tuntia. Ensin käytiin Kristan kanssa maastossa Lululla ja Doriksella. Minä pääsin Luun selkään, ja on se kyllä pikkusen iso! Se on tällä hetkellä 174cm, mutta on vielä sen verran takakorkea, että tulee kyllä kasvamaan vielä. Kuitenki käytiin semmonen iha mukava jonku kolmen vartin maasto. Ja voin sanoa, etten oo ikinä menny hevosella niin lujaa hangessa ku Lululla menin. Onhan siinä täykkäriä nii kyllähä sillä vauhtia löyty! Oli tosi mukavaa ja Luluki oli ihan nätisti (: Tuntu vaan pikkusen pieneltä siellä sen selässä ja tuli huomattua kuinka vahva se on.
 
siinä on kuva lulusta, tosin tää on otettu sillon kisoissa :D
 
 
Sitten melkein heti meninkin Helinällä tunnille. Meillä olikin yllättäen koulutunti, joka kuitenkin vaihtui lopulta kavalettien hyppäämiseen. Mentiin suunnilleen koko tunti kolmikaarista kiemura-uraa. Ensin käynnissä, sitten ravissa. Sitten otettiin laukassa ja keskellä piti vaihtaa laukat. Helinää ei ois välillä millään huvittanu ja välillä se otti sellasia pikkuaskelia vaihossa, mutta loppuen lopuksi vaihto ihan hyvin. Sitte nostettiin keskelle kavaletit ja tultiin samalla tavalla. Vaihettiin laukka vaan esteen päällä. Helinä meni tosi hyvin. Lopuksi vielä niin että tehtiin jokaisen kavaletin ympärille voltti ja hypättiin se siis kahesti. Sitten mentiin loppuverkat. Helinä oli tooosi ihana, tykkään kyllä ! Harmi kun ei ollut kuvaajaa ):
 
Ja sain kuulla eilen yhen ilosen uutisen :D en nimittäin taida kasvaa tästä enää niin jään tällaseksi 163,8 senttiseksi, että kai määä voin aina sitte mennä ainaki isoilla poneilla !! (:
 
++ uutta banneria tulossa mahd. pian (: !

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus. Kenen se lulu on ja kuka tuo Krista on?:)

    VastaaPoista
  2. kiitoos (: Se on tuon kristan hevonen ja Krista on tosiaan se minun entinen valmentaja kun piti aikaisemmin tunteja ponipihalla, mutta lopetti tässä lähiaikoina.

    VastaaPoista